LIFESTYLE| A TIME OF GIVING


















Met Sinterklaas en Kerstmis voor de deur is het weer de tijd om te geven. De folders met speciale 'Sinterkerst' kortingen stromen alweer binnen en de winkels zijn weer gevuld met feestelijke gift sets. Daarnaast zien de winkelstraten en winkeletalages er ook weer magisch uit met de fonkelende kerstlichtjes. Dit maakt het natuurlijk voor mij nog leuker om kerstinkopen (geen sinterklaas voor mij) te doen en hou ik me helemaal niet meer bezig met alle 'sinterklaaskorting hier, kerstkorting daar' chaos in de stad waar ik me normaal gesproken aan zou ergeren. Ik vind het echt leuk om kerstcadeautjes te kopen en ik word er met de jaren ook steeds beter in (denk ik). Vroeger kocht ik namelijk vooral wat ikzelf heel erg leuk vond en gaf dat vervolgens aan m'n ouders. Klein voorbeeldje: een boekje met 500 recepten voor cocktails. Uhmm.. ja, wat hadden mijn ouders daar ook alweer precies aan? Juist. Niks. Daarnaast was m'n moeder die jaarlijkse cadeaupakketjes met badzout en olie ook wel een beetje zat. Terecht, want het is ook redelijk afgezaagd. Maar voor dit jaar heb ik een aantal leuke ideetjes wat je kan geven aan je mama, zus, nichtje, vriendinnetje of gewoon aan jezelf ;) Sorry mannen. geen ideeën voor jullie. Jullie zijn te lastig op het gebied van cadeautjes.



















1. Lipbalm Soft Matt van Hema - €3,50 | Ik ben de laatste tijd echt een fan van matte lipstick. Nu heeft de Hema eindelijk lipbalms die matte zijn, en dat voor die prijs ;)
2. Copa Sabia Cava van Hema - €3,50 en €9,- | Hoe feestelijk zien deze flessen cava van de Hema er uit? Daarnaast vind ik de tekst die erop staat ook heel leuk. Een heel leuk en lekker cadeautje als je het mij vraagt.
3. Total Stud Wallet van Modemusthaves - €10,- | Ik hou van zwart en ik hou van studs. Een stoere portemonnee voor maar 10 ekkies. 
4. Vaasjes van Hema - €3,- | Deze vaasjes zijn zo ontzettend leuk voor in huis. En aangezien ze zo goedkoop zijn kan je er meteen een paar aanschaffen. Bloemetjes erin en het is gelijk een stukje gezelliger in huis. 
5. Bubblegum lipscrub van Lush - €9,65 | In de winter worden je lippen altijd wat droger. Met deze fijne lipscrub van Lush kan je ze gelijk weer zacht scrubben, en daarnaast ruikt het ook heerlijk. 



















1. Carhartt beanie - €19,95 | Het is weer tijd voor de warme mutsen en ik ben en blijf een groot fan van de Carhartt mutsen. Dat half Nederland er mee loopt maakt mij niet zoveel uit. Ze staan leuk en ze zijn lekker warm.
2. Mok van Modemusthaves - €12,95 | Tja.. altijd handig toch zo'n mok? Dan kan je weer lekker warme kopjes thee, koffie of chocolademelk drinken. 
3. Verzorgingspakket van Dille & Kamille - €17,15 | Met zo'n pakketje willen vrouwen wel verwend worden want het bestaat uit een super zachte handdoek van bio katoen, lippenbalsem, kleimasker en een scrubsponsje. 
4. Mac Lipstick Matte - €19,50 | Zoals ik al zei ben ik groot fan van matte lipstick en als je dan iets meer geld wilt uitgeven aan een goede matte lipstick dan staat MAC toch wel op nummer 1 bij mij. 
5. How to be a Parisian - €18,99 (bij bol.com) | Dit soort boeken vind ik altijd onwijs leuk om te geven en krijgen. Zelf heb ik al een mooie beginnersverzameling aan fashion books op m'n tafel liggen. De meeste boeken zijn redelijk duur, maar gelukkig is dit leuke boek nog onder de 20 ekkies. 



















1. Ayurveda cadeauset van Rituals - €28,50 | En als je het dan echt niet meer weet kan je nog altijd iets bij Rituals kopen. Dat vinden de meeste mensen altijd wel een fijn cadeautje om te krijgen. Je kan er voor kiezen om zo'n standaard cadeauset te kopen of zelf producten bij elkaar samenstellen tot een mooi pakketje.
2. Circle of Joy bracelet van Luz - €29,95 | Ik vind de sieraden van Luz heel schattig en daarnaast maken sieraden je outfit wel helemaal af. Ik hou de laatste tijd meer van simpele kettinkjes en armbandjes en daarnaast vind ik dit armbandje ook tijdloos. Je kan het altijd en overal bij dragen.
3. It-girl van Alexa Chung - €24,95 | Weer zo'n ontzettend leuk boek wat zeker een aanrader is om te geven (of te krijgen).
4. Spaghetti pakket van Dille & Kamille - €23,30 | Dit is leuk voor de vrouwen onder ons die lekker van kokkerellen houden. Ik vind dit soort cadeaupakketjes altijd heel leuk om te geven. Daarnaast kan je bij Dille & Kamille heel veel van dit soort producten vinden, dus je kan ook altijd je eigen pakketje samenstellen. 
5. Geruite sjaal van Zara - €22,95 | Aangezien het weer kouder wordt, mogen de warme sjaals ook weer gedragen worden dus dat is een goed excuus om een leuke sjaal op je wishlist te zetten. Deze sjaal van zara is vrij basic, maar de ruitjes maken het helemaal af. 

CONVERSATION

2 reacties:

  1. ziet er goed uit! leuke ideetjes Guy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingen allemaal! Ik ben echt fan van Hema ook met kleine cadeautjes, zo veel leuke dingetjes!

    BeantwoordenVerwijderen