ABOUT

Hi there, welkom op mijn blog!

Ik ben Guylaine de Kort, 21 lentes jong en woonachtig te Rotterdam. Ik kom oorspronkelijk uit een klein Brabants boerendorpje maar stiekem gezegd ben ik altijd al een stadsmeisje geweest. Daarom ben ik ook heel blij dat ik in zo'n gave wereldstad als Rotterdam woon. Het was een redelijk onverwachte en misschien ook impulsieve beslissing geweest om naar Rotterdam te verhuizen. Ik heb hiervoor namelijk 2 jaar in Utrecht gestudeerd en toen ik daarmee was gestopt had ik niet echt een plan klaarliggen wat m'n volgende stap zou zijn. Het enige wat er in mij naar boven kwam was "Oh Rotterdam.. die stad ken ik eigenlijk niet. Laat ik daar maar eens naartoe gaan!" En voordat ik het wist, had ik m'n eigen plekje in deze stad waar ik eigenlijk niemand kende. Wat een avontuur!

Nu woon ik er al sinds Januari 2014 en moet ik zeggen dat ik me er zeker thuis voel. Het eerste half jaar heb ik vooral veel gewerkt voor een uitzendbureau in de horeca- en hostessbranche en vanaf September 2014 ben ik begonnen aan de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. 

Als ik niet in Rotterdam ben, ben ik vaak bij m'n vriend in Amsterdam. Zo anders dan Rotterdam maar ook zo'n fijne stad. Ik vind de afwisseling tussen deze twee wereldsteden echt fantastisch. Het ene moment loop ik langs de mooie schattige grachtenpandjes van Amsterdam en het volgende moment ben ik weer in een stad die bestaat uit moderne architectuur en hoge wolkenkrabbers. 

Waar ik verder veel tijd aan besteed of wat me heel erg interesseert is mode en lifestyle (verrassend..), fotografie, goede muziek (mijn voorkeur gaat uit naar deep/techhouse en techno), lekker eten, leuke hotspots ontdekken, borrelen met vriendinnen, leuke uitstapjes maken met m'n vriend en sporten. 

Ik hoop dat je nu een kleine indruk hebt gekregen over de blonde meid die al deze blogposts wegtypt en ik hoop dat je met veel plezier m'n blog zult lezen. Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, stuur me dan vooral een mailtje of laat een reactie achter! Als je mij wilt benaderen voor eventuele samenwerkingen of advertenties kan je me ook een mail sturen. Mijn gegevens staan op de Contact pagina.

Veel liefs,

Guylaine Fréderique

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten